Domov / Drony
Kategórie
Výrobcovia
Voliteľný boxík #1
ĽUDIA, objednávajte!

Väčšina produktov, ktoré na týchto stránkach ponúkame, sú tzv. na objednávku. To však neznamená, že by išlo o nedostupné, alebo okrajové produkty. Opak je pravdou! Ide ale zvyčajne o drahé meracie prístroje alebo prístrojovú techniku, ktorú nie je možné držať skladom. Je však bežne dostupná na objednávku.

Teda  nebojte sa opýtať! Sme tu k dispozícii pre vás, na druhej strane týchto stránok, pripravení vám poskytnúť cenovú ponuku a zaistiť dodanie potrebného vybavenia.

DOPYTOVAŤ

 

Dron DJI Mavic 3E


Žiadne hodnotenie. Kód: d0104 Garancia najnižšej ceny
Nový Mavic 3E Enterprise definuje nové video/foto štandardy pre malé komerčné drony. Vďaka mechanickej uzávierke, 4K kamere, fotokamere a RTK modulu pre centimetrovú presnosť posúva Mavic 3E Enterprise používanie počas letu na novú úroveň.
Výrobca: DJIDJI
Dostupnosť: NA DOTAZ
3.011 € bez DPH
3.643 € s DPH
 
Dron DJI Mavic 3E

Nový DJI Mavic 3E Enterprise - sila presnosti a cenovej dostupnosti v civilných dronoch!

Dron DJI Mavic 3E umožňuje rýchle a efektívne snímanie aj pri slabom osvetlení. Dron je vybavený systémom všesmerového videnia hore, dole a horizontálne. V priestore poskytuje detekciu a automatické navádzanie s podporou senzorov na vyhýbanie sa prekážkam vo všetkých smeroch. Vďaka presnému trojosovému gimbalu, ktorý stabilizuje držiak kamery, možno pomocou aplikácie DJI PILOT TM 2 v reálnom čase prezerať obraz z kamier a snímať fotografie alebo videá. Zabudovaný systém DJI AirSense zisťuje blízke lietadlá v okolitom vzdušnom priestore, aby bola zaistená bezpečnosť. Výstražný LED maják potom pomáha identifikovať dron počas letu. Dron je vybavený portom PSDK na pripojenie originálneho kompatibilného príslušenstva na prispôsobenie rôznym bezpečnostným, inšpekčným, mapovacím alebo iným aplikáciám.

Jednoduché lietanie a nastavenie pomocou ovládača DJI RC Pro Enterprise

Diaľkový ovládač DJI RC Pro Enterprise je vybavený technológiou O3 Enterprise, najnovšou verziou zabezpečeného prenosu videa DJI OCUSYNC TM. Dokáže prenášať živé HD video z kamery dronu až do vzdialenosti 15 km. Diaľkový ovládač má širokú škálu ovládacích prvkov pre dron aj gimbal a navyše prispôsobiteľné tlačidlá na priradenie používaných funkcií. Zabudovaný mikrofón umožňuje nahrávanie zvuku a 5,5-palcový displej s vysokým jasom 1000 cd/m2 sa môže pochváliť rozlíšením 1920 × 1080 pixelov. Používatelia sa môžu pripojiť na internet prostredníctvom Wi-Fi a systému Android. Operačný systém je vybavený množstvom funkcií, ako je napríklad prenos cez Bluetooth a navigačný systém GNSS. Nabíjanie diaľkového ovládača trvá približne 1,5 hodiny a nabíjanie dronu a diaľkového ovládača súčasne trvá približne 2 hodiny a 50 minút. Prevádzkový čas diaľkového ovládača je potom 3 hodiny.

Poloprofesionálny dron vychádza z konceptu Mavic 3 - je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko prenášať a bol k dispozícii na let v priebehu niekoľkých sekúnd. Jednoducho tak, aby ste boli rýchlo tam, kde potrebujete dron použiť. O skvelé 20MPx fotografie sa postará 4/3ʺ snímač. Mechanická uzávierka zabraňuje skresleniu a môžete tiež snímať v sekvenciách s intervalom 0,7 s. S voliteľným modulom RTK môžete určiť aj centimetrovú presnosť na presné určenie polohy bez pomocných pozemných bodov. Kamera so zoomom, ktorá je vybavená 12 MPx, ponúka až 56-násobný hybridný zoom na pohodlné letecké kontroly a následné priblíženie.

Vytvárajte a dokončujte mapovacie misie s mimoriadnou efektivitou. Širokouhlá kamera Mavic 3E má veľké 3,3μm pixely, ktoré spolu s inteligentným režimom slabého osvetlenia ponúkajú výrazne lepší výkon v tme.

Ešte dlhšia životnosť!

Nestačil vám maximálny čas letu Mavic 2 Enterprise 31 minút?

Dron Mavic 3E poskytuje až 45 minút letu, čo vám dáva viac času na prácu s možnosťou pokryť viac územia na jednu batériu.

  • Zmapovaná plocha počas jedného letu až 2 km2
  • Umožňuje rýchle nabíjanie batérie pomocou 100 W napájacieho adaptéra USB-C alebo priame nabíjanie dronu pomocou 88 W nabíjania

 

Profesionálne drony DJI

Špecializujeme sa na drony, ktoré sú určené na profesionálne nasadenie v rôznych oblastiach a špecializáciách.

Našim zákazníkom ponúkame nielen dron DJI so všetkým dostupným príslušenstvom, ale aj celý proces od školenia a poradenstva až po absolvovanie procesu získania leteckého povolenia (licencie) na Úrade pre civilné letectvo (CAA). Prípadne aj získanie certifikátu "Diagnostický technik - termografia" na termovízne kontroly a ďalšie.

 

Ďalšie informácie o tomto produkte získate na telefónnom čísle +420 605 119 529 alebo e-mailom na adrese lukas.bartos@w-technika.cz.

Špecifikácia
Maximálna vzletová hmotnosť 1.050 kg
Maximálna rýchlosť stúpania 6 m/s
Maximálna rýchlosť klesania 6 m/s
Maximálna prevádzková výška 6000 m.n.m.
Maximálna doba letu 45 min
Rozlíšenie fotografií 48 Mpx
Rozlíšenie videa 4K@30fps
Dosah ovládača 15 km
Hmotnosť 0.920 kg
Súbory Štítky
Stojí za pozornosť
DRON DJI MATRICE 30T DRON DJI MATRICE 30T Kód: d0099 + Školenia zadarmo Odporúčame
SKLADOM
DJI Matrice 30T je dron s integrovanou termokamerou. Je určený najmä na záchranné, pátracie a hasičské aplikácie. Využíva sa aj pri náročných priemyselných kontrolách.
8.720 € bez DPH
Detail
DJI M300 RTK – dron na inšpekcie a vyhľadávanie DJI M300 RTK – dron na inšpekcie a vyhľadávanie Kód: d0058 Výroba byla ukončená
NA DOTAZ
VÝROBA BOLA UKONČENÁ Nový dron DJI M300 RTK s predĺženou dobou letu až 55 min., novou skladacou konštrukciou, integrovaným RTK modulom na presné mapovanie a troma možnosťami upnutia in…
 
Detail
Dron DJI Mavic 3T Dron DJI Mavic 3T Kód: d0102 Nový model! + Školenia zadarmo Odporúčame
NA DOTAZ
Nový Mavic 3 Enterprise definuje průmyslové standardy pro malé komerční drony. Díky mechanické závěrce, termokameře, fotokmeře s 56 násobný zoomem a modulem RTK pro přesnost na úrovni …
4.708 € bez DPH
Detail
Hodnotenie
Tento tovar zatiaľ nikto nehodnotil. Buďte prvý a napíšte komentár alebo hodnotenie.

obálka

Chcete byť informovaní o novinkách v našom sortimente?