Domov / Drony
Kategórie
Výrobcovia
Voliteľný boxík #1
ĽUDIA, objednávajte!

Väčšina produktov, ktoré na týchto stránkach ponúkame, sú tzv. na objednávku. To však neznamená, že by išlo o nedostupné, alebo okrajové produkty. Opak je pravdou! Ide ale zvyčajne o drahé meracie prístroje alebo prístrojovú techniku, ktorú nie je možné držať skladom. Je však bežne dostupná na objednávku.

Teda  nebojte sa opýtať! Sme tu k dispozícii pre vás, na druhej strane týchto stránok, pripravení vám poskytnúť cenovú ponuku a zaistiť dodanie potrebného vybavenia.

DOPYTOVAŤ

 

Dron DJI Mavic 3M


Žiadne hodnotenie. Kód: d0103 Nový model! + Školenia zadarmo
Nový Mavic 3M Enterprise definuje mapovací standardy pro malé komerční drony. Mavic 3M kombinuje RGB kameru s multispektrální kamerou pro skenování a analýzu v oblasti leteckého zaměřování, monitorování vodního pokrytí plodin nebo skenování terénu.
Výrobca: DJIDJI
Dostupnosť: SKLADOM
3.756 € bez DPH
4.545 € s DPH
 
Dron DJI Mavic 3M

Nový DJI Mavic 3M Enterprise - mapovací a poľnohospodársky dron!

Novo vylepšený zobrazovací systém s jednou 20 MPx RGB kamerou a štyrmi 5 MPx multispektrálnymi kamerami (červená, zelená, NIR, RE). Umožňuje rôzne aplikácie, ako napríklad vysoko presné letecké meranie, monitorovanie rastu plodín a prieskum prírodných zdrojov.

 

DJI Mavic 3 Enterprise M3M Multispectral | Fotonordic

Funkcie kamery RGB

  • Obrazový snímač CMOS 4/3, 20 Mpx
  • Mechanická rýchlosť uzávierky 1/2000
  • Rýchle intervalové snímanie 0,7 sekundy

DJI Mavic 3M | GoUAV

Hlavné vlastnosti multispektrálnej kamery

Snímač obrazu

1/2,8-palcový CMOS, efektívne pixely: 5 MP

 

Objektív

FOV: 73,91° (61,2° x 48,10°)

Ekvivalentná ohnisková vzdialenosť: 25 mm

Clona: f/2,0

Zaostrenie: Pevné zaostrenie

 

Pásma multispektrálnej kamery

Zelená (G): 560 ± 16 nm

Červená (R): 650 ± 16 nm

Červený okraj (RE): 730 ± 16 nm

Blízka infračervená oblasť (NIR): 860 ± 26 nm

Režim snímania

Jeden záber: 5 MP

Časozberné snímanie: 5 MP

 

Režim videa

Formát H.264

FHD: 1920x1080 @30fps

5 камер, максимальная высота 6 км, дальность полета – до 32 км. Представлен  коммерческий дрон DJI Mavic

Jednoduché lietanie a nastavenie pomocou ovládača DJI RC Pro Enterprise

Diaľkový ovládač DJI RC Pro Enterprise je vybavený technológiou O3 Enterprise, najnovšou verziou zabezpečeného prenosu videa DJI OCUSYNC TM. Dokáže prenášať živé HD video z kamery dronu až do vzdialenosti 15 km. Diaľkový ovládač má širokú škálu ovládacích prvkov pre dron aj gimbal a navyše prispôsobiteľné tlačidlá na priradenie používaných funkcií. Zabudovaný mikrofón umožňuje nahrávanie zvuku a 5,5-palcový displej s vysokým jasom 1000 cd/m2 sa môže pochváliť rozlíšením 1920 × 1080 pixelov. Používatelia sa môžu pripojiť na internet prostredníctvom Wi-Fi a systému Android. Operačný systém je vybavený množstvom funkcií, ako je napríklad prenos cez Bluetooth a navigačný systém GNSS. Nabíjanie diaľkového ovládača trvá približne 1,5 hodiny a nabíjanie dronu a diaľkového ovládača súčasne trvá približne 2 hodiny a 50 minút. Prevádzkový čas diaľkového ovládača je potom 3 hodiny.

Zabudovaný slnečný senzor zachytáva slnečné žiarenie a zaznamenáva ho do obrazového súboru, čo umožňuje kompenzáciu svetla obrazových údajov počas 2D rekonštrukcie. Výsledkom sú presnejšie výsledky NDVI, ako aj vyššia presnosť a konzistentnosť získaných údajov v čase. Model 3M Mavic je vybavený modulom RTK na určovanie polohy na úrovni centimetrov na základni. Riadenie letu, kamera a modul RTK sa synchronizujú v rámci mikrosekúnd, aby sa presne zachytila poloha zobrazovacieho centra každej kamery. To umožňuje Mavicu 3M vykonávať vysoko presné letecké zameriavanie bez použitia pozemných kontrolných bodov.

DJI Mavic 3 Multispectral Edition - See More, Work Smarter - DJI

Dron Mavic 3M umožňuje vzdušné zameriavanie podľa terénu, a to aj v svahovitom teréne. Spolu so softvérom DJI Terra alebo DJI SmartFarm Platform rekonštruujú mapy terénu s vysokým rozlíšením, automaticky identifikujú počet stromov, rozlišujú jednotlivé stromoradia od iných prekážok alebo objektov a vytvárajú trojrozmerné operačné trasy pre poľnohospodárske drony a aplikácie. Zvyšujú bezpečnosť napr. vo vysoko zabezpečených a špeciálnych terénoch.

 

  • Letecký prieskum s Mavic 3M
  • Mapovanie s platformou DJI Terra / DJI SmartFarm
  • Umožňuje generovanie 3D trasy
  • Spresňuje a definuje prevádzku poľnohospodárskych dronov

DJI Mavic 3 Multispectral Edition - See More, Work Smarter - DJI

Mavic 3M môže vykonávať automatické vyhľadávanie v teréne. Snímky z terénnych mapovacích prieskumov možno v reálnom čase odosielať do softvéru DJI SmartFarm prostredníctvom siete 4G. Dokáže včas nájsť abnormality, ako je nedostatok vody v krajine, poľahnutie plodín a vyhodnotiť stres rastlín z nedostatku vody. Môže tiež vykonávať inteligentné analýzy, ako je napríklad identifikácia sadeníc. Umožňuje riadenie agronomických činností a jednoduchú správu 70 hektárov poľnohospodárskej pôdy jednou osobou. Mavic 3M sa dá použiť aj pri prieskumoch životného prostredia a prírodných zdrojov, ako je monitorovanie obohacovania vody, prieskum rozšírenia lesov alebo prieskum mestskej zelene.

Ještě delší provozní výdrž!

Bol maximálny čas letu Mavic 2 Enterprise 31 minút nedostatočný?

Dron Mavic 3M poskytuje až 45 minút letu, čo vám dáva viac času na prácu s možnosťou pokryť viac územia na jednu batériu.

  • Zmapovaná plocha počas jedného letu až 2 km2
  • Umožňuje rýchle nabíjanie batérie pomocou 100 W napájacieho adaptéra USB-C alebo priame nabíjanie dronu pomocou 88 W nabíjania

Ako BONUS sa výrobok dodáva s

 

 

Profesionálne drony DJI

Špecializujeme sa na drony, ktoré sú určené na profesionálne nasadenie v rôznych oblastiach a špecializáciách.

Našim zákazníkom ponúkame nielen dron DJI so všetkým dostupným príslušenstvom, ale aj celý proces od školenia a poradenstva až po realizáciu procesu získania leteckého povolenia (licencie) na Úrade pre civilné letectvo (CAA). Prípadne aj získanie certifikátu "Diagnostický technik - termografia" na termovízne kontroly a ďalšie.

 

Ak chcete získať viac informácií o tomto výrobku, kontaktujte nás na telefónnom čísle 605 119 529 alebo e-mailom na adrese lukas.bartos@w-technika.cz.

Špecifikácia
Dosah ovládača 15 km
Rozlíšenie videa 4K: 3840×2160 @30fps
Rozlíšenie fotografií 20 Mpx
Maximálna doba letu 45 min
Maximálna prevádzková výška 6000 m.n.m.
Maximálna rýchlosť klesania 6 m/s
Maximálna rýchlosť stúpania 6 m/s
Maximálna vzletová hmotnosť 1.050 kg
Zorné pole 73,91
Hmotnosť 0.951 kg
Prevádzková teplota -10° až 40°C
Súbory



Štítky
Stojí za pozornosť
Dron DJI Mavic 3T Dron DJI Mavic 3T Kód: d0102 Nový model! + Školenia zadarmo Odporúčame
NA DOTAZ
Nový Mavic 3 Enterprise definuje průmyslové standardy pro malé komerční drony. Díky mechanické závěrce, termokameře, fotokmeře s 56 násobný zoomem a modulem RTK pro přesnost na úrovni …
4.708 € bez DPH
Detail
DRON DJI MATRICE 30T DRON DJI MATRICE 30T Kód: d0099 + Školenia zadarmo Odporúčame
SKLADOM
DJI Matrice 30T je dron s integrovanou termokamerou. Je určený najmä na záchranné, pátracie a hasičské aplikácie. Využíva sa aj pri náročných priemyselných kontrolách.
8.720 € bez DPH
Detail
DJI M300 RTK – dron na inšpekcie a vyhľadávanie DJI M300 RTK – dron na inšpekcie a vyhľadávanie Kód: d0058 Výroba byla ukončená
NA DOTAZ
VÝROBA BOLA UKONČENÁ Nový dron DJI M300 RTK s predĺženou dobou letu až 55 min., novou skladacou konštrukciou, integrovaným RTK modulom na presné mapovanie a troma možnosťami upnutia in…
 
Detail
Hodnotenie
Tento tovar zatiaľ nikto nehodnotil. Buďte prvý a napíšte komentár alebo hodnotenie.

obálka

Chcete byť informovaní o novinkách v našom sortimente?