Domov / Počítače
Kategórie
Výrobcovia
Voliteľný boxík #1
ĽUDIA, objednávajte!

Väčšina produktov, ktoré na týchto stránkach ponúkame, sú tzv. na objednávku. To však neznamená, že by išlo o nedostupné, alebo okrajové produkty. Opak je pravdou! Ide ale zvyčajne o drahé meracie prístroje alebo prístrojovú techniku, ktorú nie je možné držať skladom. Je však bežne dostupná na objednávku.

Teda  nebojte sa opýtať! Sme tu k dispozícii pre vás, na druhej strane týchto stránok, pripravení vám poskytnúť cenovú ponuku a zaistiť dodanie potrebného vybavenia.

DOPYTOVAŤ

 

Vecow priemyselné PC MTC-4015


Žiadne hodnotenie. Kód: ab0214
Priemyselné PC s pasívnym chladením a procesorom Intel® Core™ i7/i5/i3 a 15" multi-touch monitorom. PC má k dispozícii 6x Gigabit LAN PoE+, ďalej tiež priemyselné krytie IP 65. Pracovná teplota PC je –20 °C – 70 °C.
Výrobca: VecowVecow
Dostupnosť: NA DOTAZ
 
Vecow priemyselné PC MTC-4015

MTC-4015 je priemyselný počítač so zabudovaným 15“ dotykovým monitorom vhodný do takmer akéhokoľvek priemyselného prostredia. LCD panel má LED podsvietenie, kapacitnú multi-touch obrazovku s ochranou proti poškriabaniu, reaguje i na dotyk v rukaviciach, je čitateľný na priamom slnku. Prevádzková teplota zariadenia je –20 – 70 °C, možno ho napájať v širokom rozsahu napätia (6 – 36 V DC, prepäťová ochrana 80 V). Možno zvoliť variant so stupňom ochrany IP 65, ktorý zaručuje vysokú spoľahlivosť i v náročných priemyselných prevádzkach. Vysoký výkon počítača zaisťujú procesory 5. generácie Intel i3/i5/i7, operačná pamäť s kapacitou až a rýchlym SSD diskom s kapacitou 64 GB. Veľkou výhodou týchto počítačov sú 4 Gigabit PoE porty. Vďaka nim môžeme priamo napájať a prijímať dáta až zo 4 kamier bez nutnosti použitia externých PoE adaptérov. Systém ďalej obsahuje 8 izolovaných digitálnych vstupov a 8 izolovaných digitálnych výstupov na odovzdanie výsledkov kontroly a meraní do PLC. Plus navyše ďalšie sériové linky pre možnú komunikáciu cez RS-232/422/485. Počítače podporujú OS Window 8 i 7 a Linux.

Špecifikácia
Váha 5.3 kg
Dĺžka 0.3612 m
Šírka 0.2757 m
Výška 0.0966 m
Súbory

Hodnotenie
Tento tovar zatiaľ nikto nehodnotil. Buďte prvý a napíšte komentár alebo hodnotenie.

obálka

Chcete byť informovaní o novinkách v našom sortimente?